Viherrakentamista laidasta laitaan Mikkelistä

Ota yhteyttä

Mikkelin Kiviladonta Oy tarjoaa monipuolisesti viherrakentamista ja kiviladontaa Mikkelissä sekä koko Savon alueella. Asiakkainamme on niin yksityisiä, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin.

Vuosien toimintamme aikana olemme toteuttaneet erilaisia projekteja laidasta laitaan! Ota yhteyttä kokeneeseen viherrakentajaan ja pyydä tarjous esimerkiksi uudiskohteelle tai piharemontille!

Palvelumme

  • Kiviladonta

  • Betonikivityöt

  • Luonnonkivityöt

  • Kiviportaat, muurit ym.

  • Nurmikot

  • Puiden istuttamiset

  • Pensaiden istuttamiset

Tutustu myös maanrakennuksen palveluihin

Viherrakentaminen

Me toteutamme tarkasti suunnitelmaa noudattaen toimivia sekä näyttäviä viherrakennustöitä. 

Panostamalla viherrakentamiseen voit luoda kotisi pihasta viihtyisän paikan viettää aikaa tai saada yrityksellesi näyttävän pihan, joka toimii brändisi ja yrityksesi eräänlaisena käyntikorttina. Olipa kyseessä sitten pieni omakotitalon piha tai laajempi taloyhtiön piha-alue, niin me toteutamme hankkeet alusta loppuun asti kokemuksen tuomalla huolellisuudella!

Betonikivityöt

Betonikivitöissä yksi tärkeimmistä tekijöistä on laadukkaat betonilaatat ja -kivet. Nimemme mukaisesti kiviladonta kuuluu meidän erikoisosaamiseemme ja käytämmekin ainoastaan huippuluokkaisia materiaaleja. Valitsemme aina kohteeseen parhaiten sopivan kiviladontatavan, joko manuaalisen tai koneellisen. 

Betonikivillä saat helppohoitoisen, jämäkän ja näyttävän ratkaisun pihallesi!

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona, vapaa-ajan asunnossa tai niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. 

Tilatessasi meiltä viherrakentamisen palveluita, saattaa niiden työosuus olla verovähennyskelpoista. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin verottajan sivuilla!

Verohallinto

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä monipuoliseen viherrakentajaan Mikkelissä ja jätä tarjouspyyntö viherrakentamisen palveluista!

Jätä meille tarjouspyyntö